Reparatie aan uw dakkapel uit laten voeren

Het lijkt erop dat dakkapellen van een bepaalde “leeftijd” aan de beurt komen om gerepareerd te worden. In de afgelopen jaren is het kwaliteitsniveau uiteraard verbeterd. Een bestaande uitvoering is soms aan renovatie toe. Onder invloed van het weer kunnen gedeelten van het dakkapel aangetast worden.

Bij houten versies constateren wij vaak houtrot van het onderdorpel. En als het u helemaal niet meezit kunnen ook de kozijnen aangetast zijn. Onze specialist beoordeelt dan of het ter plaatse opgelost kan worden of dat het verstandiger is om een geheel nieuw kozijn te plaatsen. Wellicht dat u nog in de garantieperiode verkeert van de vorige leverancier?

Maar wanneer het een oudere kapel betreft kunnen er ernstige problemen voordoen wanneer u deze niet goed onderhoudt of laat onderhouden door een erkend bedrijf. Vaak laten mensen wel eens in de zoveel jaar de buitenkant van hun huis schilderen en dat zelfde geldt uiteraard ook voor het onderhoud van uw dakkapel.Mocht er sprake zijn van totale vervanging dan heeft u binnen enkele dagen weer een nieuwe dakkapel op uw huis staan tegen zeer lage kosten.

Wij helpen u met een reparatie

Wilt u meer informatie over het aanvragen van de dakkapel kosten of  de reparatie van uw dakkapel, neemt u dan contact op met ons kantoor of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek onze tarieven voor het leveren en plaatsen van een dakkapel.Misschien dat u eerst nog eens verder wilt surfen over onze website om meer informatie in te winnen.

Mocht het zo zijn dat uw dakkapel dusdanig verouderd is dat de kosten van reparatie niet opwegen tegen de kosten van het plaatsen van een nieuwe dan zullen wij u daar eerlijk over informeren. Denkt u eens aan de waardevermeerdering van uw huis als uw dakkapel weer in volle glorie herrijst. Wij hopen u in ieder geval snel als nieuwe te klant te mogen begroeten.

Bekijk meer foto's van onze projecten: Project Foto's